Member of Lubbers Logistics Group

+31 (0)524 – 537 770

Overijssel

Servicetechnicus

Ben jij een echte aanpakker? Los jij onder andere graag storingen op en heb jij een technische achtergrond?
Dan is deze functie als Servicetechnicus wellicht wat voor jou!

In deze functie ga jij je onder andere bezighouden met het onderhouden en controleren van (bodemenergie) installaties en het oplossen van de voorkomende storingen met de bijbehorende reparaties. Ook zal je aanpassingen doen in de software waarmee wordt gewerkt en breng je adviezen uit. Je rapporteert over jouw werkzaamheden en bevindingen. Tenslotte zal je veel contact hebben met collega’s en klanten.

BEKIJK DEZE VACATURE

Operator Grondwatertechniek

Heb jij geen ervaring maar wel interesse in het watermanagement en wil je hier alles over leren? Of ben jij iemand met ervaring in de Grondwatertechniek? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een leerling en/of ervaren Operator Grondwatertechniek!

BEKIJK DEZE VACATURE

Werkplaatsmonteur

Je bent in deze functie een manusje van alles. Er komen allerhande werkzaamheden aan bod. Denk hierbij aan hydraulisch tot elektrisch, lassen, slijpen, reviseren, onderhoud, sleutelen en dergelijke bijkomende werkzaamheden. Voor een aantal van onze opdrachtgevers in verschillende branches zijn wij op zoek naar een werkplaats Monteur. In de regel houd jij je bezig met het monteren van en het plegen van onderhoud aan equipment. Bovendien beheer jij de onderdelenvoorraad en ben je verantwoordelijk voor het signaleren van manco’s en/of gebreken.

BEKIJK DEZE VACATURE

Engineer WTB Installatietechniek

De opdrachtgever waar jij in deze functie zult gaan werken houdt zich bezig met grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemaling. Voor de afdeling engineering wordt nu gezocht naar een Engineer Installatietechniek WTB. In deze functie engineer je installatieonderdelen van opslagsystemen voor de bodemenergie. Jij dimensioneert deze systemen, selecteert de juiste componenten en appendages. Daarnaast stel jij de regeltechnische schema’s op. Om de juiste onderdelen te selecteren is het van belang dat er goede berekeningen worden gedaan op het gebied van drukverlies. Je zult gaan werken met waterinstallaties zoals Pipe Flow. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Allround Personeel

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren zijn wij opzoek naar mensen die van aanpakken houden. We zijn dringend op zoek naar leergierige en betrouwbare krachten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Hieronder een greep uit de branches waarin wij opereren:

BEKIJK DEZE VACATURE

(Assistent) Boormeester

Samen met de boormeester ga jij werkzaamheden uitvoeren bij verticale boringen voor onder andere waterbronnen en bodemenergie. De uitdaging waar je tijdens de boorwerkzaamheden voor komt te staan zijn heel uiteenlopend. Door de wisselende werkzaamheden zoals boorspoeling aanmaken, het laden en lossen van vrachtwagens, het opbouwen van de boorinstallatie en het gereedmaken van de machine voor het boren, het inbouw gereed maken van de aardwarmte lus of de filterstelling die in het boorgat komen tot het afwerken van de boorgat. Naast je vaste taken kom je door de verschillende ondergronden en locaties altijd wel voor verrassingen te staan waarbij snel handelen en oplossingsgericht denken een vereiste is.

BEKIJK DEZE VACATURE