Member of Lubbers Logistics Group

+31 (0)524 – 537 770

Nederland

Rigger

Beschik jij over rigger papieren en ambieer jij het om met projecten door het hele land mee te draaien? Lees dan zeker verder!

Als Rigger ben jij dé spin in het web. Je hebt een veelzijdige baan doordat je je bezighoudt met tal van werkzaamheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het zeker stellen van een veilige werkomgeving. Daarnaast werk je op verschillende hoogtes/hulpconstructies, communiceer je met handgebaren en portofoon en ben je in staat om verschillende soorten lasten te stroppen, in te haken en te verplaatsen.

BEKIJK DEZE VACATURE

On-/Offshore Operator

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en vind jij het leuk om allerhande operator werkzaamheden uit te voeren? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als On- /Offshore Operator voer je diverse werkzaamheden uit. Je werkt op verschillende locaties in binnen- en buitenland en werkt in diverse functies. Denk hierbij aan operator (olie- en gas) in verschillende disciplines, rigger en allround operator. Waarbij je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:

BEKIJK DEZE VACATURE