Member of Lubbers Logistics Group

+31 (0)524 – 537 770

Coevorden

CNC Draaier

Als CNC Draaier/Frezer werk je zelfstandig aan een machine op onze fabricage afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de hulp- en (span)gereedschappen die nodig zijn voor de bewerkingen.
Daarnaast ga je aan het werk met het programmeren aan de machine. Aan de draaibank maak je zowel eenvoudige als gecompliceerde werkstukken in diverse afmetingen.

BEKIJK DEZE VACATURE

QHSE Manager

Heb jij ervaring als veiligheidskundige in de metaal wereld en wil je een nieuwe uitdaging aan gaan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Jij gaat je onder andere bezig houden met:
Het begeleiden, informeren, communiceren van bijna-ongevallen en ongevallen binnen onze organisatie. Het beheren en onderhouden van de veiligheidssystemen. Opzetten van trainingssessies t.b.v. HSE. Het rapporteren van veiligheidsresultaten. Het opstellen van HSE berichtgeving, evaluaties, nieuwe normeringen, nieuwe procedures en wijzigingen van procedures en deze communiceren naar de medewerkers en overige interne en externe belanghebbenden. Het inventariseren en rapporteren van mogelijke risico’s per werkomgeving. Het continue controleren en adviseren ten aanzien van verbetering van een veilige werkplek. 

BEKIJK DEZE VACATURE